Premierul Victor Ponta a raspuns duminica la Antena 3 privind suspiciunile din spatiul public privind implicarea sa in dosarul lui Dan Sova vizand contractul Turceni – Rovinari. Ponta a spus ca acest zvon a fost lansat de Ionel Mantog si de Monica Macovei care ar trebui sa fie in inchisoare. El a negat orice legatura cu dosarul lui Sova si cu contractul Turceni – Rovinari.

media-142633862263529300

„Povestea asta cum eu cu Sova am facut la Turceni si Rovinari e o poveste spusa de Mantog (n.r. aflat in inchisoare) si de doamna Macovei care ar trebui sa fie tot acolo, dar ma rog inca nu a ajuns.. Toata lumea, toate institutiile statului au verificat si au confirmat ca in 2007 nu aveam nicio treaba cu contractele Turceni si Rovinari si erau ale cabinetului si avocatului Dan Sova”, a spus Ponta.

„E o poveste falsa pe care n-au reusit sa o lase”, a mai spus Ponta.

Ponta a refuzat sa le ceara colegilor din Senat sa voteze intr-un fel sau altul privind cererea DNA de arestare a lui Dan Sova.

„Colegii din Senat vor lua decizia. Senatorii sunt cu oameni cu mintea la ei. Eu sper totusi ca oamenii voteaza dupa ce vad cu ochii lor si dupa ce gandesc cu mintea lor. Nici senatorii si deputatii doamnei Gorghiu n-au votat cum a vrut dumneaiei”, a spus Ponta.

Citeste si...
BCR pierde procesele cu propriii angajaţi