Victor Ponta, președintele Pro România, i-a dat replica lui Mihai Tudose, după ce acesta din urmă a spus că șansa partidului este plecarea liderului de partid. În plus, Ponta a spus că Tudose ar trebui să renunțe la mandatul de europarlamentar și că îi pare rău din punct de vedere personal de despărțirea de Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu.

„Domnul Tudose, din când în când, reușește și pe mine și pe alții să ne tragă la o bătaie de bodegă, la care el e cel mai bun, că e din Brăila. Face ce-și dorește el, îmi pare rău de un singur lucru, a obținut un mandat de europarlamentar prin 600.000 de voturi obținute de Pro România. Eu i l-am dat, că m-am retras și m-aș bucura cas acum să-l dea înapoi Pro România, dacă merge acum la PSD sau la PNL, nu știu unde merge, e problema lui”, a spus Ponta, marți seară, la un post Tv.

Citeste si...
Doi poliţişti din Timiş, reţinuţi de DIICOT pentru că au luat mită de la traficanţi de droguri

„Care-i problema? Așa cum, de fapt, certa domnului Tudose cu mine a fost că trebuia să votez guvernul Orban. E logic, dacă m-ai certat pe mine că trebuia să votez guvernul Orban, acum să te duci la PSD. Merge, în România se poate orice!”, a adăugat, ironic, președintele Pro România.

„Nu (au stat de vorbă – n.red.). Ce rost are? În momentul în care s-a ajuns să-mi jignească familia cred că n-are rost să ne pupăm acum în Piața Independenței. În continuare cred că am procedat corect (că nu a votat guvernul Orban – n.red.), cei care au votat merg la PNL. Din punct de vedere personal, dacă e vorba de Daniel Constantin sau Sorin Cîmpeanu, m-a afectat, pentru că nu era vorba de oameni cu care făceam politică, era vorba de niște oameni foarte apropiați. Dar politic e dreptul lor să fie alături de guvern și asta pot să înțeleg”, a completat el.