Sărbătorile Pascale i-au prins certați pe unii lideri politici. Alții, însă, au devenit mai împăciuitori. După războiul deschis purtat luni în şir, Gabriela Firea și Liviu Dragnea au îngropat securea războiului. În schimb, au apărut tensiuni între liderul PSD și premierul Dăncilă. Nici în tabăra opoziției nu mai e armonia de altă dată, potrivit unei analize.

Liderul PSD Liviu Dragnea a trecut prin multe certuri și împăcări de când este la guvernare. Deși l-au dorit demis, Ecaterina Andronescu și Niculae Bădălău au ajuns miniștri, iar Mihai Fifor a devenit președintele Consiliului Național. Cea mai recentă împăcare cu Gabriela Firea este însă mai timidă.

Citeste si...  Presa internațională scrie iar despre România: ”Pepiniera puterii din umbră din România”

Unele relații se repară, altele se strică. Cea mai mare problemă a liderului PSD este acum refuzul premierului de a face remanierea prin Parlament, respectiv prin restructurarea Guvernului.

Nici în Opoziție nu mai e armonia de altă dată, mai ales în contextul campaniei electorale.

Însă cea mai mare dezamăgire a celor de la USR a venit chiar de la președintele Klaus Iohannis. Aceștia nu au fost încântați când șeful statului nu a inclus întrebarea dorită de ei la referendum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.