Va mai amintiti de Mircea Geoana, cu bratele intinse, urland „Am invins!”. Si de Traian Basescu aparand si trimitandu-l acasa, cu coada intre picioare. „Stai, ba, linistit, ca nu-i asa!”, i-a raspuns Basescu si a fost ca el. Ei bine, e vorba doar de cativa ani si ei, suflete crestine, au pledat pentru iertarea celuilalt. Ba mai mult, intre ei s-a instalat o dragoste profunda.

geoana_buze_tuguiate_22042100

O intalnire de taina, in trei, a avut loc duminica, intr-o locatie din Capitala, intre Traian Basescu, Mircea Geoana si Daniel Fenechiu (seful partidului format in jurul parlamentarilor plecati din PPDD care nu au dorit in UNPR si care au un protocol de colaborare cu partidului condus de Mircea Geoana).

Citeste si...
BASESCU LA PARCHET, CA A "AMENINTAT-O" PE FIREA! TABARA LUI FIREA AVEA PANCARTE CU "BASE LA PUSCARIE!' SUNT ASTEPTATI SI SUSTINATORII FOSTULUI PRESEDINTE!

Traian Basescu are în aceste zile o febrila activitate politica, care va culmina cu inscrierea sa in PMP, iar Mircea Geoana desi are un acord semnat cu PNL, are tot mai dese clinciuri cu liderii acestei formatiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.