Poliția din Botoșani caută un bărbat de 49 de ani, extrem de periculos! Este acuzat că a sechestrat și violat în rânduri repetate o femeie, pe care familia a recuperat-o la patru zile de la dispariție.

Individul a fost dat în consemn la frontieră. Localnicii îl descriu drept un zdrahon de doi metri, care poartă haine militare.

Surse din anchetă susțin că a mai fost condamnat pentru acte de violență, atât în țară, cât și în Italia.

Poliția si colegii lor de la frontieră, dar și jandarmii răscolesc tot județul în căutarea fugarului. Totul a început în urmă cu patru zile, când o familie a anunțat dispariția unei femei în vârstă de 41 de ani.

A fost văzută în compania suspectului în două rânduri, apoi parcă au intrat în pământ.

Luni după-amiază au dat de ea, legată de mâini și de picioare. Anchetatorii au reușit să afle că a fost batjocorită de mai multe ori.

”Reporter: Unde a dus-o?
Viorel Coviță Aurel, tatăl femeii dispărute: Pe câmp.
Reporter: Cât a ținut-o acolo?
Viorel Coviță Aurel: Patru zile. De vineri seara de la ora 9 până ieri la ora 1 sau 2. Atunci a putut ea să scape și a ieșit la iveală.
Reporter: Ea a venit singură?
Viorel Coviță Aurel: Da.
Reporter: Și poliția unde a găsit-o?
Viorel Coviță Aurel: Aici, acasă la băiatul meu. Ei au căutat-o, dar nu le-a dat prin gând că ar putea fi dusă în câmp”.

”Domnica Coviță, mama femeii dispărute: Era legată cu o funie de la geaca lui. El avea haine militare. A târât-o noaptea în câmp.
Reporter: Și cât a ținut-o acolo?
Domnica Coviță: Trei nopți.
Reporter: El unde e acum?
Domnica Coviță: Păi, dar unde e?! Că au umblat după el și nu îl pot găsi. Și băieții mei l-au căutat aseară.
Reporter: Îl caută poliția peste tot?
Domnica Coviță: Da. Au adus și doi câini de la Botoșani”.

Citeste si...
Coşmar! În adolescenţă, Monica Gabor "valora" 1.000 de dolari

Condamnat pentru acte cu violență, în România și Italia

La căutări iau parte și câțiva localnici. L-ar fi zărit pe suspect, însă le-a fost teamă să se apropie din cauza staturii impunătoare a acestuia.

”Localnic: Era cu maieu alb în porumb. Cu câinii au dat aseară de el. Era miezul nopții.
Reporter: L-ați prins?
Localnic: Nu l-am prins. Are doi metri.
Reporter: Vă e frică de el? E înalt?
Localnic: Da, e mare.
Reporter: Voi l-ați căutat aseară?
Localnic: Da. Până dimineața la ora 6. L-am văzut în maieu alb când a traversat strada și chiar au fugit câinii după el”.

Procurorii au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate, viol și violențe. Între timp, victima a ajuns la spital, cu leziuni grave.

Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani: ”A declarat că a fost ținută împotriva voinței sale pe un teren viran de pe raza localității de către un bărbat pe care îl cunoștea, fiind violată și agresată de către acesta”.

Ioan Asaftei, purtător de cuvânt al SJU Botoșani: ”A fost adusă la Camera de Garda Săveni, ulterior fiind transferată la Unitatea de Primiri Urgențe pentru investigații. În prezent, starea generala este stabilă și va fi internată pe o secție cu profil chirurgical, în cadrul Spitalului Județean Botoșani”.

Anchetatorii vor să salte o dronă, cât mai repede, pentru a da de suspect.

Surse din anchetă spun că bărbatul a mai fost condamnat și în trecut pentru acte de violență, comise atât în țară, cât și în Italia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.