Apar dovezi noi ale legăturii dintre capii lumii interlope din Brașov și consilierul județean    Andrei Kadas care a acuzat poliția că a descins din greșeală în casă fostei soții și i-a băgat copiii în sperieți.

Într-o fotografie făcută vara trecută, bărbatul apare alături de unul dintre suspecții arestați chiar în timpul ultimelor descinderi.

E vorba despre Emanoil Alexa, unul dintre cei trei lideri ai grupării de crimă organizată căutată și de US Secret Service.

În aceeași fotografie apare și președintele consiliului județean Brașov, care susține însă că … nu-l cunoștea pe suspect.

Emanoil Alexa este unul dintre cei cinci suspecți arestați săptămâna trecută în urma descinderilor făcute concomitent în România, Germania, Ungaria și Statele Unite. În această fotografie, Alexa apare chiar alături de Andrei Kadas – bărbatul care a susținut cu tărie că nu-i cunoaște pe suspecți și că descinderile în casa fostei sale soții au fost o greșeală și un abuz.

Anchetatorii spun că Andrei Kadas, care este și consilier județean, are legături strânse cu frații Alexa – capii grupării mafiote bănuite că a clonat carduri și a furat milioane de dolari din conturile cetățenilor americani.

Unul dintre frați – Cătălin Alexa – s-a pozat chiar în curtea fostei soții a consilierului. Cel de-al doilea – Emanoil – apare într-o fotografie de campanie din mai 2019. În aceeași imagine se află și președintele consiliului județean Adrian Veștea, coleg de partid cu Kadas.

Citeste si...  Sevil Shhaideh are probleme cu familia după ce a fost nominalizată pentru funcția de premier

Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov: „Nu știam cine este persoana respectivă și este foarte posibil să fi apărut dintr-o întâmplare într-un astfel de context”.

Andrei Kadas i-a acuzat pe polițiști că au descins în forță, iar copiii și fosta lui nevastă ar fi trăit clipe de teroare. Imaginile filmate însă în timpul intervenției dovedesc contrariul. Acuzațiile exagerate făcute de bărbat și suspiciunea legăturii cu structurile de crimă organizată l-ar putea costa pe Kadas funcția publică, aceea de consilier județean.

Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov: „Nu sunt de acord cu aceste ieșiri publice. Cei care sunt găsiți vinovați că aduc prejudicii de imagine partidului, se vor lua măsuri. Care vor fi acele măsuri vom vedea în momentul în care vor decide colegii noștri”.

Ofițerii de la Crimă Organizată îl caută în continuare pe Cătălin Alexa, suspectul pentru care au descins joia trecută în casa fostei neveste a lui Kadas. Frații lui Alexa, Emanoil și Constantin, sunt deja încătușați alături de alți opt suspecți prinși în afara granițelor țării.

perchezitie, brasov, lumea interlopa,