Informații neștiute privind valoarea pensiilor speciale din sistemul MAI au fost făcute publice de presă. Conform datelor Economica.net, zeci de mii de polițiști beneficiază de pensii speciale, iar sumele alocate pentru plata acestora sunt uriașe.

„Pensia de serviciu brută din MAI s-a ridicat, în medie, la 4.311,44 lei în 2018, rezultă din informaţiile pe care Ministeru Afacerilor Iinterne le-a transmis exclusiv Economica. În total, pensiile de serviciu din Ministerul Afaceriloe Interne au costat peste 3,34 miliarde de lei în 2018, ne-au mai spus oficialii Ministerului de Interne.

65.105 oameni au încasat, în decembrie 2018, pensie de serviciu plătită de Casa de Pensii Sectorială a MAI, instituţia care administrează pensiile din ministerul de resort. Acesta e cel mai mare nivel al numărului de beneficiari de pensii de serviciu de sub cupola Ministeru Afacerilor Interne din 2017 încoace, arată datele pe care le-am primit de la Ministerul de Interne. Creşterea numărului de beneficiari de pensii speciale din Ministeru Afacerilor Interne a început în luna mai 2018 şi a continuat până la sfârşitul anului 2018″, scrie Economica.net.

Citeste si...
Gică Popescu, candidat la şefia FRF, şi-a prezentat programul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.