Pe magistrala 2 de metrou defecțiunea unui tren a blocat toată circulaţia marţi dimineaţă, pe ruta Preciziei-Unirii. Se circulă greu din cauza unei defecţiuni tehnice.

Trenurile de metrou au întârzieri şi de 20 minute, potrivit unor surse din Metrorex. Din cauza acestei defecţiuni, se circulă în sistem pendulă, iar trenul defect este la staţia Preciziei.

Din cauza situaţiei create, oamenii sunt nevoiţi să stea aproape unul de celălalt, astfel că nu se pot respecta recomandările medicilor pe timp de pandemie, de a menţine distanţa fizică.

Metrorex: Trenurile cu direcţia Angel Saligny întorc la staţia Lujerului
Potrivit Metrorex, metroul circulă în pendulă pe relaţia Preciziei-Lujerului, iar trenurile cu direcţia Angel Saligny întorc la staţia Lujerului.

Garnitura de metrou defectă circula fără călători.

„Metrorex informează că astăzi, 13.10.2020, începând cu ora 8.15, pe distanța Preciziei – Eroilor 1 de pe Magistrala 3, circulaţia se desfăşoară cu dificultate, urmare a unei defecţiuni tehnice apărute la un tren fără călători.

Garnitura de metrou defectă circula fără călători
Pentru asigurarea continuării călătoriei acestora, circulaţia trenurilor a fost reorganizată astfel: se circulă în pendula pe relaţia Preciziei-Lujerului, iar trenurile cu direcţia Angel Saligny întorc la staţia Lujerului.

Precizăm că se fac anunţuri de informare prin instalaţiile de sonorizare.

Pe magistrala 2 de metrou, defecțiune la un tren reprezentanti metrirex își cer scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumeste pentru înţelegere!”, se arată întrun comunicatul 

Citeste si...
Atac la metrou în Londra