er (19)

Desi nu mai este foarte activ pe plan politic, fostul deputat Edmond Talmacean a ajuns in postura de a fi fortat sa traga cortina si peste afacerile care l-au bagat in faliment.

Momentul de maxima celebritate a lui Edmond Talmacean nu a fost in Parlament, acolo unde i-a fost locul, ci s-a consumat in prime time, la televizor, in timpul unei piese de-a lui Michael Jackson, cand fostul deputat a inceput sa danseze de parca astepta toata viata acest moment.

Multi au spus atunci ca politicianul si-a gresit meseria, si ca trebuia sa se orienteze, mai in gluma, mai in serios, spre preocupari mai artistice.

er (4)

A facut asta insa chiar in localul lui, pe care il detine in Centrul Vechi, si de unde Talmcean este nelipsit. Amfitrion, el are grija ca sa le asigure clientilor buna-dispozitia si nu doar danseaza, ci face inclusiv karaoke cu ei.

Pune lacatele pe afaceri?

Lucrurile insa nu sunt chiar atat de roz pe cat incearca el sa arate, nici macar in afaceri. Lui Edmond Talmacean i s-a cerut falimentul pentru o datorie foarte mare pe care o are la Fisc, ceea ce inseamna ca restaurantul mexican unde este patron are zilele numarate.

Politicianul a mai pus lacatul si pe alte afaceri pe care le-a avut in sectorul 2, respective o gelaterie si o carciuma deschisa chiar langa unul dintre sediile de partid.

er (3)

Citeste si...  De ce a murit de fapt Michael Jackson?! Un avocat elucideaza misterul din jurul mortii cantaretului