Liviu Dragnea urmează, așadar, să fie audiat la Înalta Curte de Casație și Justiție pe data de 15 aprilie, la ora 11:00.

Pe Dragnea il asteapta emotii mari. Pe 15 aprilie isi afla sentinta

Liderul PSD,Liviu Dragnea, si doua dintre directoarele de la Directia de Protectia Copilului din Teleorman, Florea Alesu si Olguta Sefu, ar fi trebuit sa fie audiati astazi de completul de cinci judecatori de la Inalta Curte. Seful PSD nu a venit insa, avocatii sai anuntand ca acesta este internat, motiv pentru care au prezentat documente medicale.

Completul de 5 judecatori de la Inalta Curte a decis ca, luni, sa se administreze toate probele din faza de apel: reaudierea a 3 inculpati si a 5 martori. Practic, dosarul in care Liviu Dragnea contesta condamnarea la 3 ani si 6 luni de inchisoare ar putea dura doar cateva termene.

Citeste si...  Contre violente în şedinţa PSD: S-a cerut suspendarea Gabrielei Firea, Tudose şi Ciolacu s-au opus

Pe Liviu Dragnea il asteapta emotii mari. Pe 15 aprilie isi afla sentinta

În primă instanță, Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu. El a fost achitat pentru infracţiunea de fals intelectual. Decizia instanţei supreme nu este definitivă.