Pana nu demult, pentru barbati era un mister sa afle ce se gaseste sub chilotei. Acum, divele se intrec sa-si acopere cat mai „elegant” zonele intime.

Această prezentare necesită JavaScript.

Paris Hilton a oferit un spectacol de zile mari, sambata, inainte de a da fuga la Premiile BET 2014, care au avut loc in Los Angeles. Mostenitoarea imperiului Hilton a tinut mortis sa le arate paparazzilor ce model de chilotei poarta pe ea.

Momentul nu putea trece neobservat, astfel ca blonda de 33 de ani a ridicat cu generozitate rochita, permitand curiosilor sa-i admire indelung zona intima. Seara, divele de peste Ocean s-au adunat la gala tinutelor transparente si decupate, cu vedere la partile intime.

Cantareata Sevyn Streeter (27 de ani) si actrita Keke Palmer (20 de ani) par sa-si fi uitat acasa lenjeria intima. Starleta Juicy (29 de ani) si-a aratat formele-i voluptoase intr-o tinuta foarte transparenta. De fapt, ele nu poarta chiloti obisnuiti, ci C-Strings, adica bikini fara bretele. S-au dus vremurile in care dadeai la o parte lenjeria sa vezi putina piele!

Citeste si...  FOTO: Denisa Despa, pictorial incendiar pe Facebook