UPDATE 15.10 – Preşedintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor spune că nu este nevoie de audierea ministrului Apărării în cazul Turcescu, aşa cum ceruse fostul ministru Dobriţoiu.

turcescu

UPDATE 13.20 – Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a anunţat, marţi, că procurorii verifică deja dacă a fost încălcată legea penală în cazul declaraţiilor făcute de jurnalistul Robert Turcescu.

Tiberiu Niţu a subliniat că nu este nevoie de o plângere în acest caz.

Ştire iniţială 11.50
Preşedintele Comisiei de Apărare din Senat, Corneliu Dobriţoiu, fost ministru, a cerut audierea actualului ministru al Apărării, Mircea Duşa, în cazul jurnalistului Robert Turcescu, care a dezvăluit la un post de televiziune că a fost ofiţer acoperit.

„Domnul Turcescu, în delirul său mediatic, a adus atingere gravă reputaţiei Armatei. Şi, în acest sens, o să abordăm acest subiect în reuniunea Comisiei de Apărare şi o să propun audierea ministrul, a responsabililor din minister care s-au ocupat de plăţi, şi a şefului DGIA”, a declarat, marţi, Corneliu Dobriţoiu.

Dacă există încălcări ale legii, alte instituţii ale statului sunt abilitate să se pronunţe, precizează un comunicat al MapN.

Citeste si...
Ilie Năstase, atac VIOLENT la ROBERT TURCESCU