Paharul vorbeste pentru tine

0

La inceputul anilor 1900, paharele de carton au castigat popularitate atunci cand oamenii au inceput sa-si dea seama ca folosirea aceluiasi recipient, pentru a bea din butoaie de apa, a insemnat si impartirea germenilor.

Paharul de carton a evoluat de la o simpla solutie de sanatate la un obiect de comoditate cotidian. In fiecare zi, milioane de pahare de carton sunt utilizate pentru ca oamenii sa poata lua cu ei, in timp ce se deplaseaza, bautura preferata. O alta mare utilitate a paharului de carton este la evenimente mari, de exemplu festivaluri si concerte.

Intr-o lume cu atat de multe optiuni si unde concurenta este foarte mare, ai nevoie de o modalitate de a te diferentia pe piata. Exista o multime de posibilitati prin care poti diferentia afacerea ta de cea a concurentilor. Ar putea fi pretul sau calitatea. Principala metoda de diferentiere trebuie sa aiba un punct forte pentru a putea spune povestea companiei tale.

Foloseste-te de posibilitati. Este mai usor spus decat de facut, dar ceea ce trebuie faci este sa stii, in primul rand pentru ce vrei sa fii cunoscut. Vrei sa fii cunoscut ca fiind cel mai ieftin, cel mai rapid, cel mai bun serviciu pentru clienti? Trebuie sa identifici ce se potriveste mai bine cu tine si compania ta. Acesta poate fi avantajul cheie pentru ceea ce urmeaza sa comunici tot timpul. Produse destinate cafenelelor, brutariilor, sau altor furnizori de produse alimentare, companii mari si mici, organizatori de evenimente, paharele de carton imprimate sunt un instrument perfect pentru a transmite mesajul dorit. Aceste pahare personalizate in care servesti bauturi clientilor sunt oportunitatea perfecta de a-ti prezenta brandul. Un design personalizat este cea mai buna modalitate de a construi afinitate de brand. Un pahar de hartie imprimat complet, spre exemplu, va permite o utilizare mai mare a spectrului de culori si va permite o comunicare clara a mesajului pe care vreti sa-l transmiteti. Ai la dispozitie un design de 360 ​​de grade. Optiunea de 360 ​​de grade va permite sa alegi intre a avea acelasi design in jurul intregului pahar sau a alege sa ai mesaje diferite pe fiecare parte. Esti liber sa alegi modul in care iti structurezi designul.

Citeste si...  De unde vin și ce îi mână în luptă pe apologeții LGBTQ? Originile și scopul Noii Revoluții Sexuale

Esti liber sa alegi cum vrei sa transmiti mesajul tau clientilor sau potentialilor clienti, prin intermediul unui pahar de carton. Este o modalitate de diferentiere, iar tu nu ai niciun motiv sa o excluzi din planul tau de comunicare strategica de marketing.