Considerata a fi una dintre cele mai frumoase femei din showbiz si un model pentru cele care au stresul trecerii anilor si apeleaza in disperare la operatii estetice, Anca Turcasiu nu face nimic din ceea ce este la moda sa spui ca faci in aceasta perioada. In schimb, a renuntat la carne de foarte multi ani si, din cate se vede, aceasta regula autoimpusa face din ea una dintre fiintele careia cu greu ii dai peste 35 de ani, desi in 8 mai anul acesta, ea va implini….45 de ani.

Anca Turcasiu

Insa Anca are o familie care nu a dorit sa adopte stilul ei de viata, vegetarian, asa ca frumoasa solista este nevoita sa gateasca mult si des pentru cei doi barbati din casa ei, fiul si sotul, despre care povesteste amuzata ca „mananca frigidere intregi”.
Pentru noaptea de Inviere, Anca si familia ei au de ani de zile acelasi ritual: merg la biserica sa ia Lumina dupa care, la intoarcere, nu rateaza niciodata masa de Paste chiar daca Anca e de parere ca nu e foarte sanatos sa mananci la ore tarzii din noapte. Mai mult de atat, solista, care de obicei duce o viata sanatoasa si are un regim alimentar care ii asigura o silueta de vis, isi permite o exceptie penru masa de Inviere si adora sa combine ou cu mustar si cu….o felie de cozonac. Anca Turcasiu isi asigura admiratiorii ca aceasta combinatie este delicioasa si ii sfatuieste sa incerce si ei acest gust. In ce priveste faptul ca manaca si cozonac, o adevarata bomba calorica dupa parerea nutritionistilor, vedeta crede ca „măcar o dată pe an putem să mâncăm şi noi o felie de cozonac. Nu se pune! (râde) Şi nutriţioniştii spun asta. Ne putem permite mici răsfăţuri ocazionale”.

Citeste si...  Iată cum s-au schimbat fetițele vedetă ale Hollywood-ului în femei încântătoare