Vedeta sugerează că a scăpat de belele şi spune că „m-am simţit ca Michael Jackson”

 Oana_n

Oana Zăvoranu a avut o zi foarte grea joi. Ea a fost audiată la poliţie, după ce a fost prinsă în flagrant. Conform poliţiştilor, ea îl şantaja pe medicul estetician Marek Vâlcu, căruia îi ceruse 10.000 de euro.

Oana Zăvoranu este implicată într-un scandal cu medicul estetician Marek Vâlcu, la care a apelat pentru a-şi mări bustul. Ea a fost audiată la poliţie pentru că îl şantaja pe acesta, cerându-i 10.000 de euro.

După audierile de la poliţie, Oana Zăvoranu a ajuns acasă şi a transmis un mesaj pentru fanii ei de pe Facebook. „Sunt fffff bine si stiu ca acolo sus cineva ma iubeste. Multumesc avocatului meu de suflet Alexandru Morarescu si stiu ca nu imi ajung 3 vieti sa il pot recompensa pentru tot binele facut.

Vreau sa multumesc tuturor oamenilor de Stat cu care am intrat azi in contact… si stiu dansii cine sunt, pentru felul in care am fost tratata. A fost o zi interesanta si inca o data Cel de Sus tine cu mine si mi-a aratat-o…..

Va multumesc voua tuturor pentru sustinere, acum am ajuns acasa cu masina mea cu care nu am putut pleca de la Politie pentru ca nu era posibil sa trec de presa:)))… m-am simtit azi Michael Jackson,am avut senzatia ca el nu a murit:)))… la cata presa si tv am vazut afara….

Va pup tare, va multumesc din suflet pt toata sustinerea voastra ,va iubesc enorm si va rog sa aveti incredere in mine in continuare”, a afirmat vedeta.

 

 

Citeste si...  Imaginile care le-au dat coșmaruri