Răzvan şi-a luat bagajele şi a plecat din casa din Dorobanţi

Zavo Razvan
Oana si Razvan si-au spus adio

Oana Zavoranu si Razvan Dumitrescu s-au despartit definitiv! Ieri-noapte, pe la orele 2.30, barbatul si-a luat hainele din casa iubitei si a parasit apartamentul fara a se mai uita inapoi!

Zavo pare sa fie la capat de linie cu Razvan. Desi in urma cu doua luni a incercat sa mai dea inca o sansa relatiei cu barbatul cu care se iubeste de mai bine de trei ani, ei bine, azi-noapte, totul s-a naruit.

Razvan si-a facut bagajele si a plecat din casa Oanei din zona Dorobanti, in jurul orei 2.30 noaptea. Ca sa evite alte discutii sau o despartire dureroasa, Zavoranca a preferat si ea sa se duca la o prietena si sa-si petreaca restul noptii acolo. Mai mult, vedeta i-a spus amicei sale, Raluca Macovei, tot ce are pe suflet si a incercat sa fie cat mai stapana pe situatie.

Zavo Ralucas Macovei
Raluca Macovei, prietena Oanei

Oana si Razvan nu au putut fi gasiti pentru a comenta cele intamplate, insa prietena brunetei a confirmat toata povestea. “Da, este adevarat! Zavo s-a despartit de iubitul sau si a venit sa doarma la mine! Mai multe nu pot sa va spun”, a confirmat Raluca Macovei.

 

 

Citeste si...  Iohannis şi cele şase case "dobândite din meditaţii". Misterul averii se adânceşte