Se luptă cu o tumoare la sân. E speriată după ce bunica i-a murit de…cancer mamar!

Roxana (6)

In urma cu cateva luni, apăprea informaţia conform căreia Roxana Nemes isi trateaza un nodul la sanul stang care risca sa ii afecteze tot bustul! Timp de sase ani, blondina a incercat toate tratamentele, inclusiv unele din America, insa , abia in urma cu trei zile, a putut zambi cu adevarat! Tumora i s-a retras si, deocamdata, nu mai exista riscul sa se ajunga la o operatie!

Roxana Nemes traieste de cativa ani buni cu teama ca ar putea sa se imbolnaveasca de cancer! Frumoasa cantareata are un nodul in partea stanga a bustului, de dimensiuni ingrijoratoare, si, pentru a-l inlatura, s-a pus la un moment dat si problema sa isi extirpe sanul!

“Mi-a fost foarte frica atunci cand am aflat prima data ca am o asemenea problema! In momentul in care am fost la spital la Targu Mures si medicii mi-au spus ca trebuie sa intru in operatie si sa imi tai sanul nu am mai fost buna de nimic o saptamana! Ma gandeam cu groaza la ce va urma…imi ziceam ca o sa raman mutilata sau, mai rau, ca o sa ma imbolnavesc de cancer si nu o sa ma mai vindec! Imi venea in minte numai faptul ca bunica mea a murit de cancer la san si, cum se vehiculeaza ideea ca maladia asta este ereditara, ma vedeam in aceeasi situatie cu ea! Abia dupa ce am mai vorbit cu mama si am mai cerut si pararea altor specialisti, am reusit sa ma adun si sa iau o decizie”, ne-a declarat Roxana Nemes.

Roxana Nemes

Astfel, cantareata a decis sa nu recurga la cutit, ci sa mearga pe un tratament medicamentos naturist din America! Surprinzator, leacul, un amestec de aloe vera, a ajutat-o foarte mult pe Roxana, insa nu imediat, ci in ani, timp in care a trait numai cu frica! “Nu mai eu stiut prin cea am trecut in toti acesti ani! Dureri, teama sa nu se mareasca tumora si nopti nedormite! Insa, ca prin minune, tratamentul a dat rezultate si pot si eu sa ma bucur cu adevarat. Zilele trecute, am fost sa imi fac o ecografie mamara la cunoscutul medic Lesaru, cel mai bun specialist in domeniu, si rezultatul a fost unul extraordinar! Nodulul s-a retras, iar acum este inofensiv, trebuie tinut doar sub observatie! Mi s-a spus sa merg la spital la un interval de sase luni, sa am grija cu soarele si… obligatoriu sa ma feresc de lovituri in zona bustului, de la sala sau de la dans”, a conchis Nemes.

Citeste si...  Incredibil, dar poţi muri şi în spital, la scurt timp după ce te-ai simţit bine