Aproape 200 de judecători și procurori au participat, timp de o oră, la un miting tăcut, pe treptele Curții de Apel din București! Una dintre cele mai apreciate judecătoare, Mădălina Dârdeci, șefă la Secția a VI-a Civilă din cadrul Tribunalului București, a explicat de ce nu a participat la acțiunea de protest.

Conform judecătoarei, cei care au fost prezenți pe treptele Curții de Apel au venit în București pentru că a fost programat un examen de promovare, nu au ajuns în capitală special pentru această acțiune organizată de Cristi Danileț.

 

„Despre noi, cu sinceritate…sau nu

Nu particip “la protestul” de azi, asa că nu mă mai intrebați, în privat, si nici nu mă mai acuzați cum ca as fi “pesedistă” dacă nu particip!!!

 
 
 

Magistrații, care vor face asta, azi, nu vin în București pt asa ceva! Ei sunt în București pt ca azi este organizat EXAMEN DE PROMOVARE!!!

Citeste si...  Mutarea prin care Firea îi dă șah mat lui Dragnea: asul din mâneca primarului Capitalei

“Multumesc” pe această cale celor din CSM care au scos la concurs, pt procurori, 300 de locuri iar pt specializarea mea, 5 locuri/pe țară!!!!

Mă scuzați dar eu, în anul de grație 2018, nu mă las manipulată!!!

 Mai devreme sau mai tarziu, toti vom da socoteala pentru ceea ce facem si,

Mă bucur pentru că, la sfârșitul vieții, voi fi judecată De Dumnezeu și nu de oameni!!!

ps fiecare înțelege ce vrea si cum poate! Nu sunt responsabilă “de alegerea” fiecaruia, în interpretarea mesajului!!!””, e mesajul judecătoarei.