descărcare

Nick isi va cere dreptatea in instanta! Delia ii da apa la moara „da-ma in judecata!”

N&D a fost una dintre trupele celebre din Romania, ale carei hituri inca prind la public. Cei doi membri, Nick si Delia, au luat-o pe drumuri separate, insa fara vreun scandal. Lucrurile s-au schimbat radical, astfel ca Nick este decis sa o cheme in instanta pe frumoasa blonda. Motivul: aceasta continua sa faca furori in spectacolele sale, interpretand piesele fostei trupe, a carei compozitie, text si orchestratie ii apartin lui Nick, fara ca acesta sa isi dea acordul, si mai mult decat atat, fara ca ea sa fi avut bunul simt sa i-l ceara.

 Spiritele s-au incins din nou intre ei cand, recent, au dat nas in nas la o petrecere organizata de o casa de discuri. Desi aceasta parea extrem de relaxata si bucuroasa chiar de revederea cu fostul coleg, se pare ca Nick nu a putut trece peste nemultumirea pricinuita de faptul ca Delia nu a tinut cont de doleantele lui: de a nu mai canta melodiile care i-au adus celebritatea, in urma cu 15 ani. Mai mult decat atat, acesta a tinut sa ii comunice artistei ca planurile de a o da in judecata continua. ”Ce sa-i zic Deliei? Am anuntat-o ca o dau in judecata. Eu merg mai departe cu ceea ce am zis. Nu mi se pare normal sa imi cante piesele din moment ce nu are acordul meu si nici macar nu mi le-a cerut. Din punct de vedere legal, ea nu are voie sa faca asta. E ca si cum eu produc pantofi, tu esti distribuitorul, dar tu mie nu-mi dai comisionul pe care trebuie sa mi-l dai si iti iei tu toti banii. Ori mie nu mi se pare normala situatia, cu atat mai mult cu cat eu am drept total pe piesele alea, fiind compozitor, textier si orchestrator”, a declarat Nick, potrivit CANCAN.ro, imediat dupa discutia cu Delia.

descărcare (1)

Desi mesajul lui Nick a fost unul dur, de razboi, atitudinea blondei a ramas la fel de degajata, semn ca nu se lasa intimidata de amenintari, indiferent din partea cui vin. Ca si cand nu i-ar fi pasat de gravitatea situatiei, l-a invitat pe Nick sa nu mai tot vorbeasca, ci chiar sa treaca la fapte! „Mi-a zis sa o dau in judecata, daca vreau, ca ea nu cunoaste legea si ca nu stie exact daca are dreptul sa cante melodiile mele sau nu. Am intrebat-o si asta, de ce nu mi-a dat macar un telefon, sa-mi ceara acordul verbal si mi-a spus ca nu a considerat ca este nevoie”, a mai declarat Nick, potrivit aceleaiasi surse citate.

 Dupa conversatia avuta, Delia a sustinut un recital, insa cand cineva din public i-a sugerat sa interpreteze o melodie de-a trupei N&D, acesata, surprinzator, nu a dat curs invitatiei, motivand. „Nu se poate, ca Nick nu e aici!”

 

Citeste si...
De cand a slabit, Oana Roman umbla cu masuri mici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.