Nicușor Dan, candidatul Uniunii Salvați Bucureștiul (USB) a răspuns atacurilor venite dinspre PNL cu o provocare publică.

”Se pare că am devenit ținta predilectă a atacurilor de campanie ale PNL. Sincer, mă așteptam la astfel de atacuri mizere mai degrabă din partea PSD. Ei sunt mai obișnuiți cu astfel de calomnii. Cezar Preda, de la PNL, a făcut astăzi niște declarații mincinoase despre mine și o parte dintre oamenii care mă sprijină. Oamenii pe care îi atacă Cezar Preda sunt antreprenori români autentici, oameni ale căror profesionalism și onestitate au fost recunoscute în cele mai importante țări din Europa. Și da, sunt oameni care au ales să vină alături de mine și care au avut curajul să facă public faptul că au susținut financiar campania mea electorală.

Citeste si...
Nicuşor Dan anunță că Primăria închide spitalul modular, pentru COVID, din zona Pipera

Dar pentru că Cezar Preda a lansat aceste acuzații, voi lansa și eu un apel public către Cătălin Predoiu și Gabriela Firea. Vă cer să anunțați public care sunt cheltuielile pe care le-ați făcut în campania electorală, care sunt veniturile și de unde ați luat banii. Uniunea Salvați Bucureștiul este singura formațiune care a făcut publice toate informațiile legate de finanțarea campaniei electorale. Vă cer să dați dovadă de aceeași transparență.”, susține Nicușor Dan pe Facebook.