Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a explicat miercuri de ce va vota PNL la alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie, precum și de ce consideră că Ludovic Orban este „cea mai bună variantă de prim-ministru”. Liberalii, spune fondatorul USR, au „cel mai solid program de guvernare, program care are o componentă importantă de dezvoltare și, implicit, de bunăstare”.

„PNL are cel mai solid program de guvernare, program care are o componentă importantă de dezvoltare și, implicit, de bunăstare. Avem de absorbit, așa cum am spus, 80 de miliarde de euro, avem de absorbit în viteză acești bani și nu avem timp pentru experimente, nu ne permite. PNL este partidul care a negociat această finanțare europeană și este partidul care a definit mecanismele de implementare”, a afirmat Nicușor Dan.

Primarul general al Capitalei a explicat că nu spune „nicidecum că clasa politică este minunată”, însă România are „o uriașă oportunitate de dezvoltare și de bunăstare”, iar PNL este partidul „cel mai pregătit” să o fructifice.

„Nivelul clasei politice este cel pe care îl știm cu toții, al întregii clase politice. Spun însă un lucru de foarte mult bun simț – avem duminică niște alegeri importante. În urma acestor alegeri, avem o uriașă oportunitate de dezvoltare și de bunăstare, și în momentul acesta partidul care este cel mai pregătit această oportunitate este PNL. Închei invitând bucureștenii și românii să iasă duminică la vot, să voteze pentru dezvoltarea României și pentru noul București”, a mai spus Nicușor Dan.

Mai mult decât atât, fondatorul USR este de părere că „PNL este partidul care poate să bată PSD la alegerile parlamentare, așa cum a făcut-o la alegerile locale”.

„Consider obligatoriu să trimitem PSD în opoziție după tot răul pe care l-a făcut și României, și Bucureștiului, și pentru asta trebuie să ieșim duminică în număr mare la vot. Opțiunea mea pentru votul de duminică este Partidul Național Liberal. Consider că un guvern PNL puternic este cea mai bună variantă pe care o are România în acest moment. (…) PNL este partidul care poate să bată PSD la alegerile parlamentare, așa cum a făcut-o la alegerile locale. Noi, în momentul acesta, suntem în curs de a scoate caracatița din Primăria Capitalei, caracatița PSD, și n-aș vrea ca această caracatiță să se regăsească, să își regăsească imunitatea în Parlament sau în Guvern”, a adăugat primarul general Nicușor Dan, fondatorul USR.


Citeste si...
Firea vrea rezolvarea rapidă a problemei cu privire la școlile care nu au autorizație pentru securitatre la incendiu