Deși cumpărăturile online au, de asemenea, dezavantajele lor, credem cu tărie că acestea au de departe mai multe beneficii decât cumpărăturile tradiționale.

Selecția de produse online este mai mare

Nu există atât de mult spațiu nici în cel mai mare magazin fizic. Alegerea este limitată – comercianții care vând articole extrem de variate afișează adesea doar o parte din produsele lor, iar uneori trebuie să întrebați despre alte variante. Acest lucru necesită timp și nu este întotdeauna eficient. Alegerea articolelor online poate fi deosebit de ușoară atunci când cumpărați ceva foarte personal, cum ar fi ochelari. Dacă încercați să vă uitați la modele de ochelari expuse într-o vitrină, chiar dacă cineva afirmă că își poate expuse toate modele în vitrină, este posibil să vă apuce durerea de cap dacă tot vă uitați la zeciile de modele îngrămădite în vitrină. În timpul cumpărăturilor online, doar navigați în ritmul propriu.

Cumpărăturile online sunt mai ieftine

Retailerii online nu trebuie să plătească chirie, unul dintre principalele motive ale prețurilor ridicate ale produselor din magazinele fizice. În plus, se economisesc costurile legate de transportul intern, ceea ce înseamnă că se elimină o mare mare din costul extra al articolului. Mai mult, luați în considerare alte cheltuieli pe care trebuie să le suportați pentru a vizita un magazin fizic, și anume timp și bani (de exemplu, pe combustibil) care pot fi mai bine utilizate. Și niciodată nu poți fi siguri că în magazinele fizice veți găsi ceea ce aveți nevoie.

Prețurile pot fi comparate mai ușor

Pentru a compara prețurile din mai multe magazine online, tot ce trebuie să faceți este să petreceți câteva minute să explorați site-urile, chiar dacă nu folosiți unul dintre numeroasele comparatoare de prețuri. Dacă doriți să faceți comparație între mai multe magazine fizice, va trebui să le vizitați pe toate și probabil să cheltuiți mai mulți bani pe combustibil decât intenționați să economisiți. Desigur, unele creează liste de prețuri online … dar nu este mai ușor să săriți acest pas și să cumpărați online?

Magazinele online se adaptează la cumpărători

Unii oameni se sperie când observă că magazinele online își aduc aminte de acțiunile lor anterioare și încearcă să le arate produsele de care sunt probabil interesați (și învață din comportamentul lor în alte mii de moduri), dar pe termen lung, fac asta pentru a le face viața mai ușoară și pentru a-i determina să cumpere, astfel încât ele să vândă mai mult.

Un magazin fizic nu își va schimba modul de amplasare a produselor pentru a vă face pe plac. Cel online o face de fiecare dată când îl vizitați, deși o adevărată individualizare poate fi încă departe.

Este mai ușor să găsiți ceea ce aveți nevoie

Dacă doriți să găsiți ceva într-un magazin online, aveți un script de căutare flexibil care vă va arăta tot ceea ce se bazează pe orice set de variabile de care aveți nevoie. Aveți la dispoziție diverse instrumente pentru ca aventura online să fie cât mai plăcută.

Într-un magazin fizic este greu să găsiți un produs care nu este foarte vizibil. Prin urmare, va trebui să cereți ajutorul unui lucrător comercial. Dacă acesta a fost angajat recent, nu va ști unde este produsul. Astfel, veți ieși din magazin dezamăgiți că după atâta timp pierdut prin magazin nu ați reușit să cumpărați ceea ce aveați nevoie.

Nu este surprinzător faptul că din ce în ce mai multă lume alege să-și facă cumpărăturile online. Acestea sunt o madalitate extrem de comodă de a intra în posesia lucrurilor dorite, într-un timp foarte scurt.

Așadar, dacă vreți să vă schimbați vechiul telefon mobil cu un telefon Huawei p30 pro sau vreți să vă uitați la niște aparate de sudură, fiindcă aveți nevoie de un astfel de aparat, intrați într-un magazin online care oferă o gamă variată de produse. Spor la cumpărături online vă dorim!

Citeste si...
Necesitatea de a avea o igienă bună pentru somn