Ne aflăm în luna iubirii. Este momentul perfect pentru o escapadă romantică împreună cu partenerul de viață. Este timpul pentru distracție.

Dacă încă nu ești hotărâtă în privința organizării unei astfel de escapade, iată câteva motive bine întemeiate pentru a face acest lucru.

Nu totul se rezumă la muncă, trebuie să vă mai și distrați

Rutina tinde să amorțească pasiunea. Dacă cea mai frumoasă zi a săptămânii este cea în care partenerul tău te așteaptă acasă cu o cină specială, de ce să nu duci surpriza puțin mai departe și să improvizezi o escapadă la un hotel all inclusive ? Vă veți simți minunat.

Pentru că este nevoie de timp și spațiu pentru a „vorbi de dragul de a vorbi”

Între atâtea plecări, veniri și responsabilități, nu este niciodată timp de discuții. Și nu vorbim despre parcurgerea listei de cumpărături: vorbim despre glume, despre dezvăluirea ultimul lucru pe care l-ai citit, despre comentarii banale făcute despre diverse lucruri sau persoane.

Merită să te bucuri e o escapadă romantică alături de partenerul de viață pentru a avea șansa să comunicați din plăcerea de vă împărtăși lucruri așa cum făceați când v-ați cunoscut.

O astfel de evadare vă va oferi șansa să vă bucurați mai mult unul de celălalt, pentru a vă aminti de acel foc care arde mocnit în inimile voastre.

Pentru a crea amintiri noi și minunate

La final, când vă uitați în urmă, ce vă amintiți? Sutele de mese din fața televizorului … sau acea primă  plimbare minunată de pe malul mării? Desigur, trebuie să găsești plăcere în detaliile de zi cu zi, dar parcă totul este mult mai plăcut când transformi fiecare zi într-una memorabilă.

Gândește-te la un album foto, la cele mari, din piele, de genul care sunt transmise din generație în generație. Ceea ce este înăuntru este, într-o anumită măsură, ceea ce a definit cele mai bucuroase momente ale existenței voastre și va fi exact ceea ce transmiteți descendenților voștri, dacă aveți, și cea mai mare amintire pe care o au urmașii despre voi.

Citeste si...
Adepţii apocalipsei au anunţat că în 2020, sfârșitul lumii se apropie

În acel album vor fi instantanee de la nunta voastră (sau orice eveniment de aceeași importanță pentru voi), fotografiile zilelor de naștere, întâlnirile cu prietenii, nașterea copiilor sau a nepoților … Și, desigur, toate călătoriile voastre și zâmbetele pline de fericire, zâmbete care se nasc datorită șansei de a vă odihni și relaxa într-o vacanță de vis.

Călătoria ideală ar trebui să includă cazarea la un hotel unde să fiți răsfățați, unde singura voastră preocupare să fie mersul la piscină în fiecare dimineață sau alegerea unui vin alb sau roșu la prânz și cină.

În timpul unei vacanțe împreună aveți ocazia să vă redescoperiți unul pe celălalt, să reîmprospătați percepțiile pe care le aveți unul despre celălalt și, chiar, să descoperiți un nou Eu. Este ocazia perfectă de a vă privi unul pentru celălalt pentru prima dată, de a uita de toate și de a vă bucura de cea mai relaxată coexistență fără griji, dezvăluind acea nouă versiune a fiecăruia și, chiar, jucându-vă pentru a găsi diferențele dintre modul în care cealaltă persoană a fost înainte și cum este acum.

Dacă nu știi unde să mergeți în vacanță pentru a vă simți minunat, poți alege Oradea. Este un oraș minunat. Merită vizitat. Dacă nu vrei să stați la hotel, poți alege o pensiune sau un apartament în regim hotelier. Pentru a găsi cazarea potrivită, caută pe Google cazare Oradea.

Profită de escapada romantică alături de partenerul tău de viață și bucură-te și de minunatele preparate ardelești. Nu uita de sarmale. Sunt foarte gustoase. Vacanță plăcută!