Scandal în Caracal, în a doua zi a reconstituirilor în cazul presupuselor crime comise de Gheorghe Dincă. Familia Luizei și localnicii au încercat să ajungă la suspect. Anchetatorii refac marți pas cu pas răpirea fetei de 18 ani.

Foarte mulți localnici nemulțumiți l-au așteptat pe Gheorghe Dincă. Mama Luizei a devenit foarte agresivă atunci când mașina cu principalul cu suspect al crimelor de la Caracal a ajuns la locul de unde Dincă a luat-o pe Luiza Melencu în mașină, loc de unde a început reconstituirea. Familia fetei și localnicii au început să strige „criminalule” atunci când Dincă a coborât din mașina polițiștilor.

Mama și mătușa Luizei Melencu au încercat să rupă cordonul forțelor de ordine și să ajungă la mașina în care era Dincă.

Luptătorii de la trupele speciale i-au ținut pe oamenii furioși departe de Gheorghe Dincă și au constitutit un perimetru de siguranță, în jurul acestuia.

Citeste si...  Soc! Un vecin susţine că sora criminalului din Caracal este disparută de 12 ani

Gheorghe Dincă nu pare foarte afectat de aceste reacții și, la fel ca luni, în prima zi de reconstituire, el este senin și calm.

A doua zi a reconstuirii crimelor de la Caracal
Reconstituirea de astăzi în ancheta de la Caracal pleacă din locul în care Luiza Melencu a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă. Ar fi vrut să se întoarcă acasă, în comuna Dioști din județul Dolj. Nu a mai ajuns acolo, iar familia încă o așteaptă, după cinci luni.

Oamenii nu cred că Luiza a murit. Cu ultimele puteri, se agață de speranța că ar fi în viața. Mama, bunica și bunicul Luizei au transmis mesaje emoționante în ziua în care anchetatorii reconstituie răpirea și uciderea fetei.