Modpack, unul dintre cei mai mari jucători din România pe piața de ambalări industriale de relocare, cu o cotă de piață de 15%, va inaugura anul viitor un centru logistic în Oradea, în urma unei investiții de până la două milioane de euro.

Noul depozit din Oradea va avea o suprafață de 5-6.000 mp și va dubla capacitatea de stocare a Modpack Group.

„Anul viitor, în vară sau spre sfârșitul anului vom inaugura locația din Oradea. Investiția este de 1-2 milioane euro”, spune Valentin Malaescu, directorul executiv al Grupului Modpack.

În prezent, Modpack deține un depozit de 5.000 metri pătrați în Ploiești și unul de 1.000 metri pătrați în Cluj.Modpack mai are sedii în Cehia, UK, iar în prima jumătate a anului viitor vrea să deschidă primul birou în SUA.

Citeste si...
Chinezii de la CEFC s-au aliat cu grupul ceh Penta pentru a cumpăra proprietarul Pro TV

Compania estimează o cifră de afaceri de 6 milioane euro anul acesta, serviciile de packaging reprezentând jumătate din această valoare, circa 3 milioane de euro.

Grupul Modpack este prezent pe piața românească / europeană din 2007, unde a obținut rapid o poziție de lider. Produsele și serviciile companiei au aplicații în toate sectoarele industriale și sunt potrivite pentru toate tipurile de transport: maritim, rutier, aerian.

Modpack Group, companie românească de relocari industriale, transport multimodal, ambalare și export, oferă servicii că furnizor unic în teritorii noi din Europa și din lume, făcând investiții semnificative în viitorul companiei și al angajaților săi. Compania are 110 angajați.