Moda pozelor selfie aduce prosperitate economică. Cei care se fotografiază singuri, în diferite ipostaze, nu au habar că în jurul lor s-a format o adevărată industrie. Astfel, isteria selfie aduce bani în plus nu doar producătorilor de smartphone, dar şi stomatologilor, celor care au saloane de înfrumuseţare şi chiar şi chirurgilor esteticieni.

moda-selfie-a-dezvoltat-o-adevarata-industrie-285745
 
De la apariţia smartphone-urilor, pozele selfie au devenit o modă. Pentru unele persoane însă, astfel de fotografii au devenit o obsesie. În căutarea selfie-ului perfect, unii au ajuns să bată la uşile chirurgilor plasticieni, ca să-şi schimbe înfăţişarea.

La New York, o tânără de 34 de ani şi-a făcut operaţie la nas, pentru că era nemulţumită de chipul său imortalizat de camera foto.
 
Alţii cred că zâmbetul e cheia unui selfie reuşit, aşa că cer ajutorul stomatologului. În schimb, multe doamne nu acceptă să apară într-o fotografie fără să aibă coafura şi machiajul realizate de experţi.
 
Cei mai câştigaţi din această industrie a selfie-urilor par însă producătorii de smartphone-uri. Mulţi clienţi vânează telefoanele cu o cameră frontală cât mai bună, capabilă să surprindă selfie-ul perfect.

Citeste si...
Sărutul de cască de poliţist a devenit infracţiune în Italia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.