Anchetatorii nu au reușit să găsească până acum telefonul Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani răpită săptămâna trecută. Nu au dat de el în casa principalului suspect, Gheorghe Dincă, nici în locul în care acesta a aruncat mai multe bijuterii ale fetei.

S-a încercat localizarea telefonului Alexandrei, dar anchetatorii nu au reușit să facă acest lucru. Un telefon distrus nu mai poate fi localizat, anumite telefoane, dacă nu au bateria în aparat, nu pot fi localizate, a explicat jurnalistul Andreea Georgescu, după ce a stat de vorbă cu mai mulți specialiști în domeniu.

Anchetatorii nu s-au lămurit în discuțiile pe care le-a avut cu Gheorghe Dincă, pentru că suspectul este confuz în declarații și se răzgândește adesea.

De altfel, el le-a spus inițial anchetatorilor că a aruncat trupul Luizei Melencu, tânăra dispărută în aprilie, în Olt, apoi că a aruncat-o lângă lac, apoi că în Dunăre. Le-a spus că nu își aminteșete exact locul, pentru că era noapte și nu a mers pe drumul principal.

Citeste si...
Cum îşi petrece timpul Sorina, fetiţa din Baia de Arama, alaturi de familia adoptivă

Dincă nu acceptă femei în preajma lui, din grupul de anchetatori și e dificil să afli lucruri de la el.

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, însă trupurile lor nu au fost găsite, așa că anchetatorii nu au în acest moment dovezi nici că fetele ar fi moarte, nici că ar trăi. În curtea lui a fost găsit un butoi cu dinți și oase calcinate, care, din primele informații, sunt umane. Rezultatul testelor ADN este așteptat mâine.