Această prezentare necesită JavaScript.

Tinerii însurăţei Raluca şi Ionel Ioniţă, din Galaţi, şi-au luat în serios îndatoririle cetăţeneşti, imediat după ce au terminat de jucat la nuntă. Cei doi, însoţiţi de naşi, au plecat de la restaurantul unde petrecuseră direct către secţiile de votare. Ciorba de potroace au lăsat-o pe mai târziu.

Raluca şi Ionel nici măcar nu s-au mai oprit pe acasă ca să-şi shimbe ţinutele. Prima care a votat a fost mireasa. Intrarea în secţia de votare a tinerei de 30 de ani în rochie albă a produs rumoare în secţia de votare.

”Este oboseală după nuntă, dar este cea mai fericită zi din viaţa mea. De fapt, sâmbăta a fost cea mai fericita zi, dar cum am făcut noapte albă la nuntă, nu mai contează. De aceea vreau să votez acum cât mă mai ţin pe picioare. Este important să fac asta”, spunea Raluca Ioniţă la prima oră a dimineţii.

Tânăra este profesoară aşa că un alt exemplu mai bun de îndeplinire a îndatoririlor de cetăţean nu putea da. ”Cum am plecat de la restaurant aici la secţia ne-am oprit. Nu am mai stat să pierdem timpul”, ne-a declarat şi Ionel Ioniţă.

Mirele, care are 32 de ani, lucrează în domeniul reparaţiilor auto şi o cunoşate pe Raluca de cinci ani. Nunta pica chiar de alegeri dar amândoi şi-au pus în gând să voteze. ”Votează finii, votăm şi noi. Apoi plecăm la ciorba de potroace”, ne-a spus şi naşul Antonel Pană.

Citeste si...  Incendiu la metrou, la Tineretului. Călătorii au fost evacuaţi