Mircea Lucescu (69 de ani) se implică serios în viața echipei naționale de fotbal a României. Înaintea meciul de la Ploiești, 1-o chinuit pentru prima noastră reprezentativă, ”Il Luce” a mers în cantonamentul de la Mogoșoaia al tricolorilor, chemat fiind de șefii FRF, oarecum peste capul selecționerului Anghel Iordănescu, nevoit să accepte postura de ”secund”. ‘
Lucescu a mers duminică seară în cantonament, pentru a le asigura tricolorilor ”dopajul moral”, dar a mers să-i îmbărbăteze și înaintea jocului cu Irlanda de Nord, câștigat cu 2-0.

Mircea Lucescu

Surse din apropierea federației susțin că ”Il Luce” s-a văzut luni dimineață cu președintele FRF Răzvan Burleanu, acesta din urmă producând astfel o într-o ultimă tentativă pentru a-l convinge pe tehnician să accepte, dacă nu acum, atunci în viitorul apropiat, să preia echipa natională.
surse din apropierea federației susțin că ”Il Luce” s-a văzut luni dimineață cu președintele FRF Răzvan Burleanu, acesta din urmă producând astfel o într-o ultimă tentativă pentru a-l convinge pe tehnician să accepte, dacă nu acum, atunci în viitorul apropiat, să preia echipa natională. Ramane de vazut ce va fi la vara pentru ca Mircea Lucescu se va întoarce în România la începutul lunii iunie, după terminarea sezonului în Ucraina. Este vorba despre vacanță, dar este posibil să nu mai revină în Ucraina, dacă va găsi înțelegere la patronul Rinat Ahmetov.

Citeste si...  Duel de foc pentru Mircea Lucescu în Europa League