Scriitorul Mircea Cărtărescu (58 de ani), autorul celebrei cărți „De ce iubim femeile”, a fost confundat la granița România-Ungaria cu jurnalistul Mircea Badea. Dezvăluirea uluitoare a fost făcută în cadrul unui interviu recent pe care celebrul scriitor Mircea Cărtărescu l-a acordat.

646x404634563_35648300

În acest interviu, Mircea Cărtărescu a mărturisit  numeroase întâmplări din viața sa personală. La un moment dat, Cărtărescu a povestit, extrem de  amuzat de încident, în ce fel a ajuns să fie confundat de către un vameș cu… jurnalistul Antena 3, Mircea Badea.  

„Mi s-a spus «Respect, domnule Mircea Badea!». Nu glumesc. Eram la graniţa cu Ungaria, cu Ioana (n.r. – soţia scriitorului) şi Gabriel (n.r. – fiul său). Vameşul nu a vrut să ne lase pentru că nu aveam certificatul de naştere al copilului. Ne făceau greutăţi. Ioana i-a spus: «Dar nu-l recunoaşteţi pe Mircea? Nu l-aţi văzut la televizor?». Vameşul s-a uitat la mine şi-a zis transfigurat: «Aoleu, domnule Mircea Badea, mult respect, vă rog, treceţi, nicio problemă», a mărturisit scriitorul Mircea Cărtărescu.

Citeste si...
Uite ce li se intampla daca ajung in localitatea unde traiesc 600 de femei