Ministrul Muncii Raluca Turcan a scris pe Facebook, după ce a dus flori şi fructe vârstnicilor, că a retrăit ”fericirea acelora care încă îşi pot întâlni bunicii”, spunând că îi era dor să asculte cuvintele calde ”ale celor cu argint în păr şi aur în inimi”.

”Am retrăit astăzi fericirea acelora care încă îşi pot întâlni bunicii, a celor care încă le pot asculta vorbele şi le pot simţi dragostea. Mă copleşeşte mereu revederea vârstnicilor noştri, îmi trezeşte amintiri, dar mă îndeamnă, în egală măsură, să nu accept ca pentru ei să facem mai puţin decât totul posibil.

Voluntarii PNL Sibiu au vrut, de la distanţă acolo unde nu a fost posibil altfel, să le transmită bunicilor, în preajma Zilei de 8 Martie, respectul lor şi să ajute, modest, administraţiile instituţiilor de ocrotire. Îi felicit pentru gesturile lor, pentru periodicitatea cu care le fac şi le mulţumesc că mi-au dat ocazia să le fiu alături în această zi”, a relatat ministrul Muncii pe Facebook.

Citeste si...
R. Turcan: M. Educației este în afara legii. Curricula pentru clasele a V-a și IX-a să fie aprobate

Ea afirmă că îi era dor să asculte cuvintele calde ”ale celor cu argint în păr şi aur în inimi”.
”Mi-am adus astăzi aminte cum basmele bunicii lui Delavrancea nu se terminau niciodată…”, afirmă Turcan.

Ministrul Muncii Raluca Turcan este şi felicitat de unii dintre cei care îi comentează postarea, dar este şi criticat, solicitându-i-se să mărească pensiile sau ca personalul care a lucrat non-stop în centrele pentru vârrstnici în perioada stării de urgenţă să fie plătit corespunzător.