Ministrul pentru relația cu Parlamentul, Eugen Nicolicea, a fost audiat in aceasta dimineata  la Parchetul General. El este audiat la solicitarea fostului președinte Traian Băsescu, în calitate de fost președinte al Comisiei parlamentare pe tema Nana.
 
Eugen Nicolicea
 
”Am fost solicitat ca martor, chemat de Traian Băsescu în aparare. La acea data, când au fost facute afirmaţiile lui Băsescu, eu nu mai eram parte din comisie”, a spus Nicolicea la intrare. Întrebat de jurnaliști daca activitatea Comisiei Nana a fost afectata de declarațiile lui Traian Băsescu, Nicolicea a spus: „Nu a fost afectata. Numai ca, la acea data, când au fost făcute afirmațiile lui Traian Băsescu, eu nu mai făceam parte din comisie”. La rândul său, Lucian Bolcaș, avocatul Gabrielei Firea care azi a nascut un baiat, a declarat ca audierea membrilor Comisiei Nana a fost ceruta chiar de Traian Băsescu, urmând ca la Parchet să fie chemați mai mulți parlamentari. Senatoarea PSD Gabriela Firea a depus pe 16 aprilie 2014 o plângere penala în care îl acuza pe Traian Băsescu de amenințare și șantaj în legatura cu declarațiile pe care acesta le-a făcut într-o emisiune televizată. La Parchetul General urmează să se prezinte și restul parlamentarilor care au făcut parte din Comisia Nana.
Citeste si...
Dan Tănasă, SCANDAL URIAȘ cu Andrei Gerea și Eugen Nicolicea. ”Ce fumați? Sunteți rupt de realitate”/ ”Păi, fratele meu...”