Mihai Sora anunță că a votat „cu sete” impotriva lui Gabrielei Firea el va implini 104 ani in luna noiembrie.

Mihai Sora anunță că a VOTAT cu sete, cu bucurie si incredere. Astept aceasta zi de patru ani. Si nu am votat raul cel mai mic, ci Binele, binele acela vital, admirabil si limpede pentru oricine isi iubeste orasul. Pe curand”, a scris Mihai Sora pe Facebook.

Deputatul Nicusor Dan, candidat la functia de primar general al Capitalei sustinut de PNL si USR PLUS, a declarat ca a votat „cu sete” si i-a indemnat pe bucuresteni sa se prezinte in numar mare la urne, inca de dimineata, deoarece sunt „conditii speciale” si votul e „putin mai lent” decat in conditii normale.

„Dincolo de problemele vietii curente, care au fost lasate de izbeliste, competitia asta electorala este o competitie de valori, o competitie intre adevar si minciuna, intre competenta si incompetenta, intre cinste si coruptie, intre decenta si superficialitate fudula. De asta am votat cu mare sete si invit bucurestenii sa iasa in numar mare la vot, ii invit sa iasa inca de dimineata, pentru ca sunt conditii speciale si votul e putin mai lent decat in conditii normale. Ii invit sa dea un vot util, care sa puna Bucurestiul pe directia buna, sa faca din Bucuresti orasul pe care bucurestenii il merita si din care copiii nostri sa nu mai vrea sa plece, ci, dimpotriva, sa vrea cu mandrie sa ramana”, a aratat Nicusor Dan, dupa ce a votat la Scoala Gimnaziala nr. 279, din Sectorul 6.

El a adaugat ca a votat pentru a scoate din Primaria Capitalei „o caracatita de interese”, dar si pentru un oras cu un „potential extraordinar”.

„Astept demult votul acesta si pot sa va spun ca am votat cu sete, am votat ca sa scoatem din Primaria Capitalei o caracatita de interese, de neamuri, de prieteni, de cumetri, de nasi, de fini, care au tinut in subdezvoltare orasul acesta. De aceea nu au fost ei in stare sa rezolve macar apa calda, nu mai vorbesc de trafic si de poluare. Am votat pentru un oras care are un potential extraordinar si care are oameni cinstiti, muncitori, creativi si care in zona privata a dovedit ca poate sa rezolve tot ce isi propune. Dupa aceste alegeri sunt convins ca tot acest potential de munca si creativitate poate sa fie pus in slujba bucurestenilor de toate generatiile, a familiilor care nu au avut parte de infrastructura scolara de care aveau nevoie, in slujba persoanelor varstnice care si-au vazut copiii si nepotii plecand din orasul acesta”, a precizat el.

Nicusor Dan, care a venit la sectie de votare impreuna cu sotia si fiica lui, a declarat ca a dorit sa transmita in acest fel un mesaj de siguranta.

„Am venit cu familia, am venit pentru a transmite mesajul ca alegerile se desfasoara in conditii de siguranta si pentru a incuraja bucurestenii si romanii, in general, sa iasa la vot, pentru ca este o alegere foarte importanta pentru viitorul lor”, a spus Nicusor Dan.


Citeste si...
Italienii au votat și au decis scăderea numarului de parlamentari