Pe 3 august, Mihaela Radulescu a implinit 46 de ani, o varsta pe care se lupta din rasputeri sa nu o arate si mai ales sa nu o recunoasca nici macar fata de ea insasi.
mihaela-radulescu-hot-1
De-a lungul unei vieti in care nu a avut timp sa se plictiseasca, diva a avut o serie de relaţii cu bărbaţi influenţi, dar scopul ei a fost unul singur, să reziste ca vedetă TV. Mihaela Rădulescu este încă o divă, lupta penrtru a-si pastra acest statut lucru admirabil in conditiile in care trebuie să ai multă ambiţie pentru a reuşi să te menţii în prima linie după un sfert de secol de showbiz. Frumuseţea şi-a păstrat-o cu ajutorul unei diete stricte, mult sport, dar şi operaţii estetice. A fost printre primele vedete din România care şi-au modelat sânii, asta cu mai mult de 15 ani în urmă.  A fost iubită de mulţi bărbaţii, căsătorindu-se cu unii dintre ei. A fost soţia lui Ştefan Bănică jr. şi a lui Elan Schwartzenberg, un controversat om de afaceri, acuzat de corupţie. Înainte de a deveni cunoscută a mai fost căsătorită cu Bogdan Rădulescu, în 1989, pe ea o chema Ţiganu înainte de căsătorie. După divorţ şi-a păstrat numele primului soţ şi aşa s-a lansat showbiz. A avut relaţii de durată mai lungă sau mai scurtă cu regizorul Dan Chişu, cu vedeta Antenei 1, Dani Oţil, iar în ultimul an a apărut alături de paraşutistul spaţial Felix Baumgartner, un playboy austriac. 
 
Viaţa amoroasă a divei a fost şi este în atenţia publicului din România, dar puţină lume ştie că aceasta s-a remarcat în timpul evenimentelor tulburi din decembrie 1989. Ea s-a aflat la baricada de la Hotel Intercontinental în noaptea de 21 spre 22 decembrie, atunci când manifestanţii anti-Ceauşescu erau sub asediul forţelor represive. Mihaela Rădulescu a intrat în lumea bună a Bucureştiului, fiind protejata lui Dan Iosif, un revoluţionar important, consilierul primului preşedinte ales după 1989, Ion Iliescu. Dan Iosif a murit de cancer la 57 de ani, în 2007. Mihaela Rădulescu nu a cochetat prea multă vreme cu politica, îndreptându-se rapid spre show-biz. Cu răbdare, şi-a construit o carieră de vedetă în televiziune, având show-uri la toate posturile TV. Cariera ei, cu multe suişuri şi coborâşuri a rezistat până în zilele noastre când a prins postul de ”jurata cea rea” la emisiunea ”Românii au talent”, difuzată de Pro TV. E foarte greu de spus dacă Mihaela Rădulescu e fericită sau nu.
 
Dar, observând-o, e imposibil să nu fie remarcată voinţa teribilă de avea succes. Îşi ascunde cu mare artă oboseala şi găseşte mereu energia de a o lua de la capăt. E greu de spus cât va mai rezista în prima linie sau ce repertoriu a pregătit pentru viitor. Cert e că acum, la 46 de ani, îşi iubeşte fiul, pe Ayan (11 ani), arată bine şi încă e plină de vitalitate. ”Everybody wants a flame, but they don’t wanna get burnt…So, today it’s my turn! Days like this…lead to….nights like this….lead to ….love like ours …La la la! That’s a song, but it seems to tell the story of this moment, when it’s my turn to be happy ….( Bonfire heart – James Blunt). Pe muzica asta, pe starea asta …începe ziua mea. Căci am şi eu o zi, ca tot omul, când stau la pupat şi la primit gânduri bune, dar mă şi întorc cu ochii sufletului spre familia mea, părinţii mei…, ca să le mulţumesc pentru că m-au pus pe direcţia bună a vieţii. Sa am viaţă, deci!”, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina ei de Facebook.
Citeste si...  Replică acidă a Andreei Marin la declarațiile lui Tuncay