Vedeta a fost refuzată de şefii televiziunii, propunerea ei fiind neconvingătoare!

 mihaela_radulescu

Grila de programe a Pro TV ar fi putut fi mai bogată cu o emisiune de divertisment, prezentată de nimeni alta decât însăşi Mihaela Rădulescu. Asta dacă diva de la Monaco s-ar fi înţeles cu noii boşi ai trustului în acest sens. Vedeta ar fi venit cu o propunere pentru un show, numai că directorii postului, chitiţi să taie din cheltuieli, au refuzat-o, deoarece producţia propusă de vedetă ar fi costat prea mult.

Mihaela Rădulescu (44 ani) este o vedetă care ştie cum se face audienţă. A trecut pe la toate televiziunile importante şi a avut emisiuni una şi una, în care toate vedetele de calibru au fost prezente. Motiv pentru care orice post din România şi-ar dori-o pe fosta doamnă Schwartzenberg în „ograda” sa…

raduleasca

În afară de Pro TV. Sau cel puţin noua conducere a trustului, conform dezvăluirilor făcute de o sursă din anturajul lui Nea Mărin, fostă vedetă a Pro-ului.

Potrivit declaraţiilor făcute de fosta gazdă a emisiunii „Serviţi, vă rog!”, diva de la Monaco le-ar fi propus boşilor un show ce le-ar fi garantat ratingul, dar care însă ar fi presupus costuri mult prea mari. Iar acest lucru nu s-a potrivit cu planul directorilor MediaPro, care intenţionau să taie din cheltuieli. Aşa că mai-marii staţiei au ales să îi spună „pas” prezentatoarei, deşi aducerea ei în televiziune ar fi fost un mare câştig.

 

Citeste si...
O dronă, la un pas de coliziune cu un avion de pasageri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.