Intrata de curand in vizorul marei mase a populatiei, Mihaela Radulescu nu se dezminte si lanseaza un nou scandal: postarea ei recenta de pe blogul personal aduce o ofensa comunitatii LGBT. Cuvintele Mihaelei exprima, intr-un mod cat se poate de direct, intoleranta pe care aceasta o simte in spatiile publice fata de cei cu alte orientari sexuale, care isi exprima in mod public aceaste orientari: „Sunteti oameni anormali, oricat va deranjeaza ca va numim asa – dar, daca va asumati „diferenta”, faceti-o cu eleganta, discretie, convingere, nu neaparat dand iama in dulapul femeilor si in fardurile lor. Nu ne agresati vizual copiii pe strada , caci noi nu avem cui ne plange, fiind o majoritate obligata sa respecte drepturile unei minoritati, ci respectati si voi drepturile copiilor nostri de a creste normal si de alege…drept”, a scris Mihaela pe blogul ei.

Mihaela Radulescu – in conflict deschis cu cei din comunitatea LGBT!
Mihaela Radulescu – in conflict deschis cu cei din comunitatea LGBT!

Asociatia ACCEPT s-a sesizat imediat, dand ulterior un comunicat de presa drept raspuns la reactia divei:

Citeste si...
Lovit din plin de saracie, Costea a acceptat cu greu sa o lase pe Daniela sa produca bani!

„Pe 5 aprilie, Mihaela Radulescu a atacat intr-un mod tendentios comunitatea LGBT printr-un post pe blogul personal, ulterior preluat de o parte a presei online. Dumneaei defineste persoanele homosexuale ca „anormale”, o amenintare la adresa copiilor si a familiei si ii echivaleaza cu teroristii.

In lumina acestor afirmatii, reamintim publicului larg ca persoanele LGBT nu reprezinta o amenintare la adresa familiei sau a majoritatii heterosexuale. Nevoile fiecaruia dintre noi – de a fi recunoscut, vizibil, acceptat si apreciat pentru cine suntem ca persoana – sunt aceleasi pentru toti oamenii. Toti suntem protejati de aceleasi legi si autoritati ale statului si avem dreptul egal de a fi auziti si vizibili in spatiul public, de a ne exprima liber fara a leza oamenii din jurul nostru.”

Comunitatea LGBT beneficiaza de drepturi legale de libera exprimare atat in Romania cat si in celelalte state ale lumii.