Mihaela Radulescu a mai bifat o premiera pentru lumea mondena romaneasca, inca destul de inchistata in anumite privinte. In weekend-ul trecut, vedeta TV l-a prezentat actualul ei iubit, Felix Baumgartner celebrul parașutist spațial pe Dani Otil realizatorului de la Antena 1 si cel cu care a avut o relație timp de șase ani.Cei care au fost prezenți duminică la maratonul caritabil Wings For Life, de la București, au stat cu ochii pe trio-ul amoros, relatează Click!.
 
832787l-640x0-w-2724354c
 
Dani Oțil a tras de timp în cortul presei și a incercat pe cat posibil sa evite întalnirea cu fosta sa iubita și actualul ei partener, dar ea a facut asa fel incat inevitabilul sa se produca. În cele din urmă, Otil a dat ochii cu Mihaela și Felix si a urmat o scena ca in filme: diva de la Monaco l-a prezentat pe Dani lui Felix Baumgartner, momentul fiind unul destul de delicat pentru ambii barbati. Cei doi au dat mâna barbatește, au schimbat cateva cuvinte de complezenta si mai ales de dragul presei care poza, filma, consemna si era incantata de situatie. Ca doi oameni civilizati, Felix si Dani Otil au zâmbit și apoi s-au îndreptat fiecare spre locurile în care s-au pregatit de startul cursei, care a avut loc la ora 14.00. Însoțit peste tot de un bodyguard, Baumgartner a fost mere zambitor, a dat autografe și a facut poze alaturi de toate domnișoarele, dar, chestionat pe tema relatiei cu Mihaela Radulescu, a precizat mai in gluma mai in serios ca, in cuplu, el este seful. Apoi a condus mașina care i-a ajuns din urma pe alergatori.
Citeste si...  Prima întâlnire Firea-Tudose. Ce "promisiuni" a primit primarul Capitalei în privinţa ELCEN, Metroului şi Centurii Bucureşti