In ultima vreme, Mihalea Radulescu a devenit cea care asigura distractia de vineri seara ! De cand este la emisiunea Romanii au talent, diva de Piatra Neamt si, mai nou, de Monaco, profita de orice ocazie pentru a arata telespectatorilor ca nu a investit inutil mii de euro in operatiile estetice. Asa se face ca Raduleasca nu rateaza nicio oportunitate de a-si etala sanii sau posteriorul si pentru a atrage atentia asupra sa. 

Mihaela Radulescu_expresspress.roAsa s-a intamplat si vineri seara cand, profitand de faptul ca Andi Moisescui si-a varsat paharul cu apa, Mihaela s-a ridicat si s-a oferit ea sa stearga lichidul de pe pupitru. Cu sanii la vedere intr-o parte si fundul in cealalta, jurata a ras si a glumit, incercand sa para naturala in gesturi.
Bebe Cotimanis a fost incantat de show-ul pe care l-a facut Raduleasca, un motiv suficient ca jurata sa sara pe el si sa simuleze masajul la inima, lasandu-l pe actor sa-i admire sanii in toata splendoarea. 
 
„L-am ajutat un pic pe Bebe, ca sa isi revina. Urmeaza respiratia gura la gura, daca Bebe nu termina odata”, a glumit ea, cu subinteles si fara perdea.
Citeste si...  Dana Nălbaru şi-a făcut praf colegii de la HI-Q