Laptele și pâinea pot fi folosite pentru îndepărtarea firelor crescute sub piele

  lapte paine (2)

Ştiai că poţi îndepărta firele crescute sub piele cu ajutorul unei comprese din pâine cu lapte cald? Află cum să procedezi ca să scapi de problemă!

Pentru început, trebuie să încălzeşti o ceaşcă de lapte, însă vezi să nu-l faci prea fierbinte, pentru că mai departe îl vei pune pe piele. Înmoaie o bucată de pâine în laptele cald şi pune-o chiar peste zona unde a crescut firul de păr sub piele. Ţine compresa acolo până se răceşte, apoi repetă procesul, dar a doua oară ţine pâinea pe piele timp de zece minute.

După ce trec cele 10 minute, ar trebui să poți vedea porul deschis. Ia un ac steril și cât mai subțire și trage firul de păr la suprafață prin porul deschis. Dacă îți este frică de ace, atunci ai putea apăsa de o parte și de alta cu capetele a două bețișoare de urechi, ca și cum ai stoarce un coș. Firul de păr ar trebui să iasă la suprafață cu ușurință.

Laptele cald îți deschide porii și în același timp hidratează pielea, iar pielea hidratată este mai elastică, astfel că poți îndepărta mai ușor firele de păr crescute sub piele.

Atenție! Acul pe care îl folosești trebuie să fie steril, altfel riști să faci o infecție. Mai mult, la sfârșitul „procedurii” ai putea aplica o cremă antiseptică.

 

Citeste si...  Sorana s-a reinventat, întorcându-se la prima dragoste!