Mărul și afișele Elenei Udrea au stârnit scandal în ţara vecină. Un partid din Republica Moldova care are același simbol electoral ca și prezidenţiabilul PMP o atacă pe Elena Udrea pentru că le „compromite” campania. „Fata noastră este mai frumoasă”, este mesajul transmis Elenei Udrea.

mar_udrea_52148800

Liderii Partidului Popular din Republica Moldova (PPRM) au ţinut o conferință de presă la Chișinău în care au vrut să se delimiteze de Elena Udrea și de campania electorală a acesteia, scrie ziaruldeiasi.ro.

„Vrem să spulberăm o confuzie care s-a creat de-a lungul acestei campanii. După cum știți simbolul nostru electoral este Mărul. Există în România un candidat prezidențial care are ca simbol electoral tot mărul. Este vorba despre doamna Elena Udrea, care reprezintă Partidul Miscarea Populară și care candidează ca reprezentant al actualului președinte Traian Băsescu. PPRM declară că nu există nicio legătură între cele două partide politice, Partidul nostru și partidul doamnei Elena Udrea. Noi am ales drept simbol Mărul în februarie anul trecut, cu cîteva luni înainte de apariția partidului doamnei Udrea, care s-a înființat pe 18 mai 2013”, a declarat Alexandru Oleinic, președintele PPRM.

Acesta a mai precizat că spre deosebire de Elena Udrea, partidul pe care-l conduce „militează pentru o schimbare politică radicală în Republica Moldova pe cînd doamna Elena Udrea reprezintă, în România, o politică de continuitate.”

„Pentru noi orice confuzie între PPRM și partidul doamnei Elena Udrea, este în defavoarea noastră și protestăm împotriva oricărei tentative de a ne compromite prin asociere cu doamna Udrea”, a precizat liderul Partidului Popular din Republica Moldova.

Politicianul s-a referit și la sloganul și imaginea Elenei Udrea.

„Și ca lucrurile să fie și mai clare, vă invităm să priviți și să comparați afișele noastre cu ale doamnei Elena Udrea. Iată, putem spune fără nicio îndoială că fetele noastre sunt mai frumoase decît ale lor. Iar dacă doamna Udrea se consideră „Bună pentru România” așa cum e sloganul domniei sale, noi putem spune, prin comparația cu afișul nostru, că doamna Udrea „Nu e Bună și pentru Moldova”. A noastră e mai frumoasă”, a conchis Alexandru Oleinic, liderul PPRM.

Citeste si...  Elena Udrea, huiduită în timpul unei vizite preelectorale