Mărturisiri incredibili din partra unei femei vecină de a criminalului din Caracal a făcut dezvăluiri incredibile despre el. Femeia susține că Gheorghe Dincă era un om liniștit, respectuos și nu îi vine să creadă la ce gesturi a recurs bărbatul.

Mărturisiri incredibili din partra unei femei.”Îl știam pe Gheorghe. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat, eu eram la el în curte tot timpul. Era un om cuminte. Din sărut mâna nu mă scotea. Am făcut astă-toamn trei saci de vinete cu el, zacuscă, să trimită la băieți în Italia.

Mă duceam cu el la târg. Nu am crezut și nu îmi vine să cred. Aș vrea să îl văd să îi dau una. Am fost la el în curte, au fost și băieții mei. El se ocupa cu fiare.

Citeste si...  Unde au ascuns şase kilograme de cocaină?!

Avea o mână de aur, Doamne ce îi ieșea din mână! Îți făcea tot ce voiai. În mizerie stătea și anul trecut. Eu în casă n-am intrat niciodată. El nu stătea aici. Avea niște odăițe, baie. Nu stătea în casa asta din față. Tatăl lui a fost un om tot așa. Era cu femeile, vorbea urât cu ele. Era afemeiat. Femeia lui Gheorghe s-a mutat în Italia cu copiii.”, a zis tanti Nuța, o vecină a criminalului.