„Marlboro M” au intrat deja în producţie

“Marlboro M” au intrat deja în producţie
“Marlboro M” au intrat deja în producţie

Phillip Morris, cel mai mare producător de țigări din lume, a anunţat zilele trecute, că va profita de legalizarea marijuanei și că va începe producţi de țigări care să conţină marijuana. Sub brandul ,,Marlboro M”, tigarile vor fi lansate pe piata mai intai in statele Colorado si Washington, acolo unde consumul de marijuana a fost deja legalizat.

Vicepreşedintele pe Marketing, Serafin Norcik, a declarat într-un interviu că Phillip Morris a fost încântată de ideea de a face marketing cu canabis și că monitorizează de ceva timp piaţa din acest punct de vedere. Totul a început când s-a anunţat legalizarea marijuanei în Colorado şi Washington.

Norick a adăugat că deja au fost contactati marii producatori de droguri din Mexic si Paraguay, in prezent cele mai mari tari producatoare de marijuana din lume, pentru posibilitatea de a infiinta un cartel de distributie in America de Nord si America de Sud, pentru a simplifica liniile de alimentare.

Din moment ce produsele din tutun sunt in prezent interzise in reclame si promotii in Statele Unite, Phillip Morris a alocat 15 miliarde de dolari pentru bugetul de publicitate doar pentru a promova noul „Marlboro M” si sunt acum de negociere cu retele si editori mari pentru a incepe marketingul produsului la inceputul anului 2015.

Actiunile Phillip Morris au atins un nivel record dupa ce pe piata a ajuns aceasta informative, o actiune crescand de la 83.03 dolari, la 998.00 dolari, in doar cateva ore.

Nu vă agitaţi prea tare, momentan asta este o glumă lansată de presa peste Ocean. Va mai dura ceva până când puritanii americani vor ajunge să „colaboreze” cu cartelurile sud-americane pentru o ţigară cu marijuana autorizată…

 

Citeste si...
Atacuri fără sfârşit! De data aceasta Badea vrea să-l compromită, din nou, pe Turcescu