Blonda, însă, i-a răspuns că poate sta fără bărbat şi două luni!

Simona

Simona Traşcă a fost invitată în emisiunea „Necenzurat” de la Antena Stars, unde prietenele sale i-au adus un tort.

În urmă cu câteva zile a fost ziua Simonei Traşcă, iar ieri, în emisiunea Adrianei Bahmuţeanu, Denisa Biţă i-a adus un tort, iar blonda a vrut să mănânce o frunză cu care era decorat. Mara Bănică i-a zis că trebuie să sugă frunza până se topeşte.

Mara Bănică: „Se suge, se ţine în gură până se topeşte. Vezi că ţi se văd chiloţii, sunt albi, dar bine că ai, că altele nu poartă. Nu crezi că băiatul pe care l-ai cunoscut vrea doar să se culce cu tine? Nu e de tine băiatul ăsta, s-a bătut în club cu alţii”.

Simona Traşcă: „Mi s-a părut fiţos, violent băiatul pe care l-am cunoscut de Revelion. Are doar 26 de ani, mi-a arătat şi buletinul. A vrut să mă pupe, are tupeu. Pot să mai stau două luni şi să nu mă culc cu nimeni”.

Off, ce sacrificii pe fetele astea! Voi ce părere aveţi, rezistă două luni?!

 

1 COMENTARIU

 1. http://www.maildirect.ro/inregistrare/95c0ab5471f825743d62d53e165a897d (copiaza linkul si dai paste in bara de adresa a browserului tau de sus si dai enter)
  SALUT!!!,acordami 1 minut pentru a iti zice ceva,vrei sa castigi bani usor lucrand de acasa sau de oriunde vrei de pe telefon/tableta/pc?cum?castigi bani din citit email-uri publicitare,iti ia doar 5 minute pe zi.
  Avantaje care ti le oferim:
  -Iti oferim 6$ la inregistrare!
  -Poti face Bani oriunde te-ai afla!
  -Primesti Bani sa vizualizezi si sa dai click si share la reclame!
  -Beneficiezi de Mega Avantaje oferite de Brand-uri cunoscute, doar prin intermediul platformei MailDirect!
  -Primesti cumulat Bani si Beneficii Unice!
  -Esti propriul tau sef!
  -Acces la contul tau oricand, in timp real!
  -Castigi bani pasiv, de pe urma echipei tale!
  -Nu este necesar sa instalezi ceva pe calculatorul tau!
  Ce trebuie sa faci?simplu iti faci cont pe adresa de mai jos care o copiezi si o introduci in bara de adresa a browserului tau,iti faci un cont,intri pe email si il validezi,te loghezi in cont ,iti completezi profilul cu datele reale apoi poti incepe,simplu!multumesc pentru timpul acordat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.