Femeia este sfâşiată de dorul fiului ei: „Nu mai pot…”

  Becali

Mama lui Gigi Becali petrece primul Paste fara fiul ei. Condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare, seful Stelei nu suporta sa isi vada mama cum sufera. Alexandrina Becali a venit la slujba din Sambata Mare fara fiul ei si a avut un mesaj cutremurator.

“Becali e la puscarie. De ce mai vorbiti de el? Mi-au bagat baiatul in inchisoare. Gigi este nevinovat. Nu mai pot sa vorbesc. De durere si de toate, nu mai pot vorbi. Traim intr-o lume fara Dumnezeu si fara frica de Dumnezeu si fara suflet”, a spus mama lui Gigi Becali.

Inainte de a intra in biserica din Pipera, mama lui Gigi Becali a impartit mai multe pungi cu bucate de Paste oamenilor nevoiasi a aprins cateva lumanari. Era vizibil afectata si imediat dupa terminarea slujbei s-a intors acasa, unde o asteptau fiicele lui Gigi Becali si sotia sa.

Gigi Becali si-a indeplinit visul si a iesit din inchisoare. Nu a fost nici macar o zi pe care sa si-o petreaca cu familia ci doar cateva ore in care a avut voie sa mearga la o biserica din Constanta.

Seful Stelei a mers si s-a rugat la o biserica din Constanta, iar toate astea fara ca presa sa afle nimic. Tinut in mare de sefii de la penitenciarul din Poarta Alba, Becali a mers la lacasul sfant alaturi de mai multi detinuti.

Citeste si...  Anamaria Prodan s-a declarat socata