Ce-a păţit cea mai sexy româncă şi în ce condiţii locuieşte

Madalina (8)

Este una dintre cele mai bine cotate, dar si una dintre cele mai bogate manechine din lume, insa traieste in conditii destul de dubiose. Iar miercuri, Madalina Ghenea s-a trezit cu un musafir complet nepoftit in patul ei: o insecta.

Este tanara, sexy si de o frumusete rapitoare. Fara doar si poate, multi si-ar dori sa ajunga in patul superbei Madalina Ghenea. Iar unul a si reusit!

Madalina (6)

Însă nu e vorba despre un bărbat celebru! Frumoasa noastră compatrioată s-a trezit cu un musafir cu totul si cu totul nepoftit: o gărgăriţă. Bruneta s-a trezit cu ea in asternuturi miercuri dimineata si a impartasit rendez vous-ul cu fanii ei.

Madalina a luat insecta in mana, i-a facut o poza si a postat fotografia pe un site de socializare. „Prietenul meu mic”, a scris romanca in dreptul imaginii, amuzata de intreaga intamplare.

Desemnata intr-un sondaj international realizat anul trecut a treia cea mai sexy femeie din lume, Madalina Ghenea este unul dintre cele mai bine cotate manechine din lume, avand, la doar 25 de ani, o avere estimata in jurul fabuloasei sume de 1.200.000 de euro.

Citeste si...  Anamaria Prodan il face praf pe Victor Piturca