Borcea se plictisește, cu toate că divele fac coadă la penitenciar, se programează, probabil, la camera conjugală iar sauna și masajul nu rezolvă problema somnului de noapte a afaceristului fotbalist. Așa c-a sunat-o pe Bianca Drăgușin! Exact când a văzut la televizorul din celulă că Bianca ar putea fi neconsolată, din pricina faptului că se afla în certuri cu Victor Slav.

Se pare că Bianca nu era atât de disperată! Diva nu i-a luat în seamă telefoanele și gesturile romantice.bianca draguseanu

Surse din preajma divei sustțn că afaceristul o suna frecvent pe Bianca, în special, seara.“În urma cu un an si ceva, Cristi Borcea părea atras iremediabil de Dragușanca. Atunci când a aflat că relația ei cu Slav era în impas, a trecut la atac! Îi dădea telefoane, la ore târzii, îi trimitea flori prin intermediari și încerca să îi intre în grații.

Citeste si...  Gabi Cristea are bani de nuntă

Pe de altă parte, există persoane care susțin că Borcea ar fi plăcut-o pe Bianca și în perioada în care ea a apărut în showbiz. În ciuda dorinței de a fi cu ea, nici atunci nu ar fi avut sorți de izbandă, pentru că Dragușanu era, la acea vreme, iubita unui fotbalist celebru.