Pana de curand s-a tot speculat ca Victor Slav va prezenta noua emisiunea „Danseaza printre stele”. Se pare insa ca producatorii emisiunii au gasit pe altcineva pentru acest post.

Lovitura-dura-pentru-Victor-Slav--Uite-cine-va-prezenta--Danseaza-printre-stele--

Cel care va modera si va intretine atmosfera la „Danseaza printre stele” este Horia Brenciu, care revine in aceasta ipostaza dupa exact 10 ani.

„In ultima perioada, postura de jurat m-a obligat sa ma uit mai mult in ochii concurentilor. Duminica seara va trebui sa ma uit in ochii telespectatorilor. Sincer, mi-era putin dor de asta. Rolul de antrenor imi place, dar nu l-am uitat pe cel de amfitrion. Vorba aia, cu el am debutat acum 21 de ani”, a marturisit Horia Brenciu.

Horia a acceptat entuziasmat propunerea de a prezenta acest show pentru ca stia formatul, despre care declara ca e ceva mai mult decat tot ce s-a facut pana acum in materie de format de dans. „E in direct, dinamic, are muzica live si perechi care stiu sa danseze si se bat pentru un premiu care dubleaza competitia. Daca la „X Factor” trebuie sa scot in evidenta fiecare elev din echipa mea, aici, la „Danseaza printre stele”, toti concurentii sunt ai mei, adica trebuie sa ii sustin pe toti, neconditionat”, a mai declarat Horia Brenciu.

Citeste si...  Anda Adam si Victor Slav intra in afaceri cu flori