Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, susţine că s-ar putea să nu îl mai intereseze să deţină funcţia de preşedinte al PSD, „dacă mai continuă lucrurile aşa”.

dragnea1_01-465x390

‘Dacă mai continuă lucrurile aşa, nu o să mă mai intereseze. Mă interesează să ajungă Victor Ponta preşedintele României. Chiar cred că avem nevoie. Asta mă interesează. Restul… din ce în ce mai puţin’, a răspuns Dragnea, marţi, la finalul şedinţei conducerii PSD.

În altă ordine de idei, Dragnea a adăugat că există posibilitatea ca după primul tur al alegerilor prezidenţiale să aibă loc o discuţie între social-democraţi şi alte formaţiuni politice, între care şi Partidul Liberal Reformator, cu privire la constituirea unei noi coaliţii de guvernare.

‘După primul tur probabil că o să avem o discuţie politică cu formaţiunile cu care am putea face o alianţă de guvernare, coaliţie de guvernare după 16 noiembrie. Partidul Liberal Reformator poate fi unul dintre partidele din această coaliţie’, a mai spus Dragnea.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat, marţi, că Dan Şova (purtător de cuvânt PSD şi vicepreşedinte), Marian Vanghelie (vicepreşedinte PSD) şi Sebastian Ghiţă (membru al Comitetului Executiv Naţional) se vor suspenda din toate funcţiile deţinute în partid pentru problemele de imagine apărute în perioada campaniei electorale. Decizia a fost luată de Biroul Permanent Naţional reunit la sediul central al PSD.

Citeste si...
Adrian Năstase îl analizează pe Dragnea: 'Nu sunt de acord cu multe dintre deciziile lui'