În ultimele zile, industria hotelieră se confruntă cu plecări masive ale clienţilor fideli din cauza legii antifumat. Astfel, pentru că s-a interzis fumatul, clienţii sunt nevoiţi să iasă din hotel de fiecare dată când au chef să fumeze iar acest lucru îi deranjează foarte tare.

Pentru a evita acest deranj, mulţi clienţi renunţă la serviciile hoteliere şi caută apartamente de închiriat. Un astfel de exemplu îl urmează şi parlamentarii care erau cazaţi la unul dintre hotelurile din Capitală.

”Nu mai am de ce să stau acolo. Nu ai voie să fumezi nicăieri! Nu o să ies afară ori de câte ori am chef de o țigară”, a spus un senator care a fost completat de un coleg de la Camera Deputaților: ”Mi-am luat un apartament draguț și acolo pot fuma în voie. Mai vin și colegi pe la mine și mai bem câte ceva și nu putem chiar să bem fără o țigară. E mai bine așa”, a spus și acesta.

”Măcar în apartament fac ce doresc. Mi-am închiriat unul drăgut în apropierea Parlamentului și e foarte în regulă”, a spus o senatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.