S-a tăvălit pe mese, pe bar, pe ring şi a mimat sărutul cu fetele!

chef

 Flore Salalidis se numara poate printre cele mai petrecarete tinere din showbiz. Asa se face ca, de ziua ei de nume, tanara nu se putea dezice de la regula. „Blonda lui Iri” a tinut-o numai pe distractie, avand grija sa nu-si neglijeze niciun prieten.

chef 5

In acest weekend, Florentina Salalidis a tinut-o numai in petreceri. Fiind sarbatorita cu ocazia Floriilor, tanara a profitat la maximum si s-a distrat in stilul caracteristic alaturi de prietenii ei.

Acolo unde zici Flore Salalidis, spui dans incontinuu. Cea cunoscuta drept „blonda lui Iri” dupa ce s-a filmat alaturi de omul de afaceri in jacuzzi, este mare amatoare de distractie si nu rateaza ocazia de a dansa pana aproape de epuizare. Daca, pana acum, oferea adevarate spectacole, de aceasta data a preferat sa fie ceva mai rezervata.

chef 2

Cel putin asa s-a intamplat in prima parte a serii, pe cand Flore s-a intretinut cu invitatii, a facut poze si a preferat sa ciocneasca sampanie, decat sa se miste in stilul caracteristic. Dar cumintenia n-a tinut-o prea mult! Dupa cateva cupe de bautura fina, Salalidis si-a reintrat in rol si a inceput sa danseze pe scena, alaturi de angajatii clubului.

chef 1

Desi mereu sustine ca nu mai vrea sa iasa atat de des prin cluburi, dupa o pauza de cateva saptamani, Salalidis revine. De altfel, angajatii cluburilor de fite din Capitala o cunosc ca pe un client fidel, asa ca se poate spune ca Flore se simte „ca acasa”. Drept dovada, la scurt timp de la debutul petrecerii, angajatii au tinut sa-i ureze Florentinei clasicul „La multi ani”, prin intermediul plasmelor amplasate prin tot clubul.

 

Citeste si...  ”Bianca Drăgușanu este o femeie din plastic”. Cine a catalogat-o așa pe prezentatoare